ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή την Παρασκευή εσείς έχετε αποφασίσει να κλειστείτε σπίτι σας και είναι σωστό γιατί έτσι θα καταφέρετε να βρείτε τι φταίει πια με την περίπτωσή σας. Ωστόσο, δραστηριοποιηθείτε μόλις το βρείτε και αφήστε τις μελαγχολίες. Αρκετά σε αυτή τη ζωή με αυτό το attitude. Στην επόμενη πάλι. Στα αισθηματικά είστε είστε μόνοι είτε όχι εάν δεν αποδεικνύεται πως είστε φουλ έτοιμοι για όλα συνεχώς τότε μην περιμένετε να σας εμπιστευτεί ούτε κουνούπι.

ΛΕΩΝ

Προσπάθησε να μιλάς με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και να μην εξωτερικεύεις τα σχέδια σου και τα συναισθήματά σου σε κόσμο που ίσως να μην το αξίζει. Μίλα με ανθρώπους για τα προβλήματά σου έτσι ώστε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις που αργότερα θα σου κοστίσουν οικονομικά. Αισθηματικά πρέπει να αποφασίσεις να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις παρέα με τον σύντροφό σας. Πόση κακουχία να αντέξετε πια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα καταφέρετε την Παρασκευή να βρείτε λίγη ψυχική γαλήνη και να ισορροπήσεις με τα πράγματα που σε ενοχλούν. Αυτά που συμβαίνουν στη ζωή σου θέλουν μία αντιμετώπιση πιο ψύχραιμη έτσι ώστε να βγείτε από το αδιέξοδο. Δες τα πράγματα πιο ρεαλιστικά και να θυμάστε ότι αξίζετε την αγάπη και τη φροντίδα. Ζήτα τη βοήθεια ανθρώπων που σε λατρεύουν και αυτοί ξέρουν τι πρέπει να σας συμβουλεύσουν.