ΖΥΓΟΣ

Προσπάθησε να κόψεις τις συζητήσεις με τα μέλη της οικογένειάς σου γιατί δεν πρόκειται να δείτε προκοπή. Σας το υπόσχομαι. Μόνο εντάσεις και τρέσες στο πάτωμα θα μείνουν από τον καυγά. Ασχολήσου μόνο με τα επαγγελματικά σου γιατί αυτά έχουν εύνοια από τα άστρα και είναι και τα μόνα στην παρούσα φάση που μπορούν να σας δώσουν χαρά. Αισθηματικά εάν επενδύετε στον πρώτο τυχόντα playboy τα πιάσατε τα λεφτά σας να ξέρετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε φουλ ετοιμότητα πρέπει να είσαι από την Παρασκευή και για πολλές ημέρες ακόμα γιατί οι ευκαιρίες που έρχονται είναι πολλές και μπορούν να εκμεταλλευτούν όλες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ειδικά οικονομικά και επαγγελματικά είστε σε εξαιρετικά καλή περίοδο και πρέπει τώρα να το εδραιώσετε πιο μόνιμα αυτό. Αισθηματικά τα πράγματα δεν είναι τόσο ανθηρά όσο οι άλλοι τομείς αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να δοκιμάζετε την τύχη σας μέσα από κοινωνικές γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα αισθηματικά σου έχουν μπει στην πρώτη γραμμή του πυρός λες και είναι περίοδος αναπαραγωγής. Προσπαθήστε να κρατήσετε μακριά ακραίες συμπεριφορές γιατί θα την πατήσετε στο τέλος. Επίσης εάν έχετε νέα σχέση ή κάτι στα σκαριά προσπαθήστε να μην φέρεστε όπως δεν θα θέλατε να σας φέρονται. Τα επαγγελματικά θέλουν λίγο προσοχή την Παρασκευή γιατί καραδοκούν κουτσομπόλες που μπορεί και να σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα.