ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως είναι η εποχή να κάνετε την αυτοκριτική σας για τον τρόπο που συμπεριφέρεστε. Ζείτε τα πράγματα σαν να περιφέρονται όλα γύρω από εσάς. Πολλές απαιτήσεις, αλλά υποχρέωση καμία; Δεν πάει έτσι καμάρια μου. Για αλλάξτε τροπάρι. Επίσης προσπαθήστε να μην επιτρέψετε σε άτομα της οικογένειάς σας να σας ταράξουν και να σας χαλάσουν τη διάθεση. Ένα άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος ίσως να σας κρύβει πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μόνο εάν φανείτε ουδέτεροι και αποστασιοποιημένοι θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε στα επαγγελματικά ευτράπελα που σας περιμένουν την Παρασκευή. Ψυχραιμία και μην πιάσετε κανέναν από το λαιμό. Είναι και ποινικά κολάσιμο το καταλαβαίνετε. Εάν υπάρχει ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά φροντίστε να ενημερώσετε για τις προθέσεις σας γιατί όντως θα βρείτε μεγάλη ανταπόκριση κι ας μην το περιμένετε.
ΙΧΘΕΙΣ

Τα πράγματα δεν θα κυλήσουν όπως θέλετε και αυτό θα έχει επιπτώσεις στην ψυχική σας υγεία, αφού θα είστε στα κάγκελα μόνιμα και κανείς δεν θα μπορεί να σας μιλήσει. Ψυχραιμία και λογική σκέψη και θα δείτε ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο τραγικά. Αισθηματικά θα πρέπει να δείτε τα πράγματα διαφορετικά με το ταίρι σας γιατί έτσι δεν μπορεί να συνεχιστεί η κατάσταση. Αποφύγετε όμως τις αντιπαραθέσεις και μιλήστε όμορφα και ειλικρινά.