Ταξίδι

Τα ζώδια του Νερού και της Γης θα είναι τα πλέον τυχερά την Παρασκευή με το τρίγωνο του Άρη από το Αιγόκερω με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Αλλά ευκαιρίες για ανέλιξη θα έχουν κι άλλα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Δυσκολίες θα υπάρξουν σε πολλούς τομείς της ζωής σου γεγονός που δεν πρέπει να σε ρίξει ψυχολογικά, αλλά να σε κάνει να θες να προχωρήσεις σε μεγάλες αλλαγές. Ο κοινωνικός σου περίγυρος μεγαλώνει γεγονός που θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις νέα πρόσωπα και γιατί όχι το μεγάλο έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τεράστιο άγχος που έχετε είναι αυτό που σας καταστρέφει και δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε και να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα στη σωστή τους βάση και σταματήστε τις υπερβολές. Μόνο οργάνωση και θετική σκέψη χρειάζεστε και θα μεγαλουργήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μόνο εσείς είστε ικανοί να βοηθήσετε τον εαυτό σας να ξεφύγει από πρακτικές που ακολουθούσατε στο παρελθόν και οι οποίες σας οδήγησαν σε ένα αισθηματικό αδιέξοδο. Μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας και μην εθελοτυφλείτε πια. Ο σκοπός στη σχέση σας είναι να περνάτε καλά και εκεί επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας.