Τι θα γίνει την Παρασκευή στα ζώδια

Το έντονο άγχος για τα ζητήματα της καθημερινότητας και η διάθεση για γκρίνια θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της ημέρας, ενώ για κάποια ζώδια δεν θα λείψουν και οι μεγάλες ανακατατάξεις.

ΚΡΙΟΣ
Εάν βάλετε ένα χαλινάρι στην αισιοδοξία σας και να αντιμετωπίσετε τη ζωή σας πιο αντικειμενικά και με περισσότερο ρεαλισμό τότε θα δημιουργηθούν εκείνες οι προϋποθέσεις για την επιτυχία σας. Επαγγελματικά και οικονομικά πρέπει να είστε πιο προσγειωμένοι εάν δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξη με συναδέλφους. Αισθηματικά αφήστε πίσω σας το παρελθόν κι μην κάνετε υποχωρήσεις για να μην είστε μόνοι σας. Μη πέφτεις σύντροφε σε αυτή την παγίδα.
ΤΑΥΡΟΣ

Μην σας πιάσει το πείσμα Παρασκευάτικα και δεν μιλάτε σε άνθρωπο. Βρείτε ανθρώπους γύρω σας που εκτιμάτε και ζητήστε τη συμβουλή τους στα προβλήματα που έχετε. Μιλήστε άνετα και ποιος ξέρει η λύση μπορεί να είναι πιο κοντά από ότι περιμένετε. Από το πρωί της ημέρας θα είστε σε ένα τρέξιμο και μέσα στα νεύρα. Τα αισθηματικά σας σταδιακά πέφτουν οι τόνοι με το ταίρι σας και πρέπει να σχεδιάσετε την επόμενη ημέρα σας. Τις διακοπές σας εννοώ καλέ όχι γάμους. Ακόμα τουλάχιστον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε όλη την ενέργεια που θέλετε για να προωθήσετε όλα τα σχέδια που έχετε στο κεφάλι σας και αυτό δείχνει πως μπορείτε να το καταφέρετε. Τρέχετε να προλάβετε τις εξελίξεις κυρίως στα οικογενειακά και εσείς καλείστε να βοηθήσετε όσο περισσότερο μπορείτε. Κουραστικές συζητήσεις θα γίνουν με το ταίρι σας αλλά μετά θα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά. Οι αδέσμευτοι το μυαλό σας είναι αλλού και σε καμία περίπτωση δεν έχετε διάθεση για φλερτ.