Φεγγάρι

Από τη Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο τα γεγονότα για τα ζώδια θα επικεντρωθούν στις επαγγελματικές υποχρεώσεις που είναι συνεχώς αυξανόμενες και απαιτούν από εμάς μία άψογη οργάνωση.

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεσή σου πέφτει από τις αναποδιές της ημέρας. Καθυστερήσεις θα σου δημιουργήσουν μία περίεργη διάθεση αλλά εσύ μην μασάς έτσι ε! Σε έχω για τα δύσκολα εσένα! Ακόμα και εάν κάποια δεν γίνονται τώρα να ξέρεις πως δεν είναι απλά η ώρα τους. Οπότε συνεχίστε την προσπάθεια με ηθικό ακμαίο παρακαλώ. Αισθηματικά να ξέρετε παίζει έντονα το ενδεχόμενο να έχει άκρως ερωτικές στιγμές με μία νέα γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ήρθε η ώρα να δραστηριοποιηθείτε πιο ενεργά και να μην διστάσετε να ρισκάρετε και λίγο. Τα επαγγελματικά σας απαιτούν αυτή την τακτική και θα δείτε ότι θα υπάρξουν θεαματικά αποτελέσματα. Στα ερωτικά πάλι επικρατεί λίγο το μπάχαλο έ! Το έχετε καταλάβει φαντάζομαι. Μην πέφτετε στις παγίδες των ανθρώπων. Εάν θέλει κάποιος να είναι μαζί σας θα πρέπει να το δείξει με πράξεις. Αλλιώς να θυμάστε πως ίσως δεν άξιζε ποτέ να είστε με έναν τέτοιο άνθρωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο προγραμματισμός είναι η λέξη κλειδί για την Παρασκευή για εσάς, αλλιώς εάν δεν υπάρξει αυτό τότε να ξέρετε ότι θα έρθουν μία σειρά από λάθος αποφάσεις. Για αυτό προσέξτε λίγο τις κινήσεις σας και κυρίως μην τραβάτε κάποιες υποθέσεις στα άκρα. Η ψυχραιμία θα είναι καλός σύμβουλος εάν μπορέσετε φυσικά και την ακούσετε. Μία γνωριμία έρχεται τις επόμενες ημέρες και δεν αποκλείεται να καταλήξει σε σχέση αρκεί όμως να μην συμπεριφερθείτε όπως και στο παρελθόν.