ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Και νέες εκπλήξεις έρχονται από την Παρασκευή και ξέρουμε ότι έχετε βαρεθεί πια αυτό το τροπάρι, αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι τα πράγματα. Απολαύστε τις ανατροπές που έρχονται μαζικά και θα δείτε ότι στο τέλος θα βγείτε κερδισμένοι και ψυχικά πιο ισορροπημένοι. Προσέξτε βέβαια τη συμπεριφορά σας σε οικεία πρόσωπα γιατί θα είναι άτσαλη. Ερωτικά ο σύντροφός σας ζητάει πιο επίσημα πράγματα και εσείς δείχνετε μία άρνηση. Υπάρχει λόγος; Μήπως το μυαλό σας είναι τελείως αλλού;

ΛΕΩΝ

.Ηρθε λοιπόν η Παρασκευή που σας δίνει αστρολογικά τη δυνατότητα να διορθώσετε πολλά από τα χάλια που έχετε δημιουργήσει και τα οποία δεν σας αφήνουν λεπτό να ηρεμήσετε. Ερωτικά θα πρέπει οι δεσμευμένοι να δείξουν σοβαρά κατανόηση στον σύντροφό σου που την έχει ανάγκη γιατί διαφορετικά προβλέπω ψαλτήρι τρίτου βαθμού. Οι αδέσμευτοι πάλι τι να πω; Πιο yolo δεν υπάρχει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα ζητήματα του παρελθόντος που σας ενοχλούν είναι στο χέρι σας να τακτοποιηθούν άμεσα και εσείς θα πρέπει όμως να τρέξετε γιατί αλλιώς η επιτυχία δεν πρόκειται να περάσει ούτε έξω από την πόρτα σας. Θα έχεις ευκαιρίες αρκεί να αφήσεις λίγο τα αισθηματικά στην άκρη και να δεις τα πιο ουσιώδη αυτή την περίοδο ποια είναι. Τώρα που είπαμε για αισθηματικά γίνεται χαμούλης λίγο ε! Το καταλαβαίνω απλά κάντε την καρδιά σας πέτρα και αφήστε να ρολάρει το πράγμα μόνο του.