ΖΥΓΟΣ

Το επίκεντρο της ημέρας μπορεί να βρίσκεται στα επαγγελματικά αλλά εσείς για κάποιο λόγο έχετε ρίξει όλο το βάρος σας στις αισθηματικές και τις διαπροσωπικές σας καταστάσεις. Οι δεσμευμένοι νιώθετε πως ήρθε η ώρα να γίνει μια σοβαρή κουβέντα με το ταίρι σας και από εκεί να συλλέξετε χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία του δεσμού σας. Μην τα γράφετε όμως και τα οικονομικά σας στα παλιά σας τα παπούτσια γιατί θα σας γράψουν κι αυτά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα τεταμένη η ατμόσφαιρα την Παρασκευή καθώς σας χτυπούν διαρκώς την πόρτα προβλήματα που θα σας αγχώσουν και θα σας ταράξουν. Εάν χάσετε τα αυγά και τα πασχάλια καήκαμε γιατί θα γίνουν ακόμα χειρότερα. Μην βιαστείτε να δείτε πως θα αντιμετωπίσετε την κατάσταση. Τα αισθηματικά σου δεν θα ξεφύγουν από αυτό το κλίμα οπότε να προσέξετε μην υπάρξουν έντονες λογομαχίες που θα οδηγήσουν… κανείς δεν ξέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πολλές υποχρεώσεις και την Παρασκευή και εσείς απλά νιώθετε πως θέλετε να εξαφανιστείτε και να βρεθείτε σε ένα νησί εντελώς μόνοι σας. Το ξέρω και σας νιώθω αλλά πρέπει να ρυθμίσετε όλα αυτά τα θέματα για να μπορέσει επιτέλους να ησυχάσει το κεφάλι σας. Βάλτε και τους φίλους σας σε μία τάξη έτσι ώστε να μην σας ξεμυαλίζουν. Αισθηματικά… θέλετε και πρόβλεψη; Καλέ δεν έχετε χρόνο ούτε να μην πω τι. Αλλά τέλος πάντων, καλά είναι αρκεί να μην γκρινιάζετε.