ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πρόγραμμά σας είναι αρκετά φορτωμένο αλλά εσείς για τους δικούς σας λόγους πετάτε χαρταετό. Πολλές υποχρεώσεις και πρέπει να τις ρυθμίσετε σταδιακά μία μία έτσι ώστε να μπορέσετε να χαλαρώσετε. Εάν τα φορτώσετε στον κόκορα η επόμενη εβδομάδα δεν θα είναι καλή για εσάς. Αισθηματικά θα σας πρότεινα να αφήσετε λίγο τις συζητήσεις και να περάσετε σε πράξεις. Ενεργά όμως πράγματα που να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει και όχι χλιαρότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρέπει να αναλάβεις τώρα ρίσκα στην επαγγελματική σου ζωή και να τολμήσετε επιτέλους να κάνετε ένα βήμα που θα σας οδηγήσει σε αυτό ακριβώς που θέλετε. Μην σας πιάνει ηττοπάθεια γιατί μόνο έτσι θα μπορέσετε να πιάσετε τους μελλοντικούς σας στόχους. Οικονομικά βλέπω επίσης άνοδο. Ευκαιρίες για νέες γνωριμίες θα έχετε εσείς οι αδέσμευτοι οπότε προσέξτε μην περάσει και δεν τον δείτε.

ΙΧΘΕΙΣ

Πρέπει από την Παρασκευή και μετά και μόνιμα ελπίζω να συνειδητοποιήσετε πως η μεγάλη δύναμη που έχετε είστε εσείς οι ίδιοι και να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Μην περιμένετε από άλλους να σας καταλάβουν είτε να σας βοηθήσουν γιατί δεν το χρειάζεστε. Συνειδητοποιήστε αρχικά τι συμβαίνει στη ζωή σας και εν συνεχεία πρέπει να πάρετε αποφάσεις. Ερωτικά θα φτιάξει το κλίμα από το μεσημέρι της Παρασκευής και μετά για αυτό να μην φοβάστε.