Διάστημα

Ζώδια: H μετακίνηση της Αφροδίτης στους Διδύμους είναι το αστρολογικό γεγονός της εποχής και μας γεμίζει με ωραία συναισθήματα και μάλιστα ευχάριστα και με μία διάθεση για κοινωνικότητες και αισθηματικά τερτίπια.

ΚΡΙΟΣ

Έντονος ο εκνευρισμός τη σημερινή ημέρα γιατί θα υπάρξουν δυσκολίες και καθυστερήσεις σε όλες σας τις προσπάθειες και αυτό θα σας πάει λίγο πίσω. Προσέξτε γιατί αυτό είναι παροδικό και στη συνέχεια η κατάσταση θα γίνει πολύ καλύτερη. Οργάνωσε καλύτερα το χρόνο σου και θα βρείτε την άκρη.

ΤΑΥΡΟΣ
Θετικές σκέψεις και αισιοδοξία είναι τα όπλα σας για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας και στη συνέχεια θα δείτε ότι η επιτυχία είναι σίγουρη για εσάς. Αρκεί όμως να δουλέψετε σκληρά και να μην μένετε σε στασιμότητα. Προσπάθησε όμως να μην είσαι απόλυτος και να ακούτε τις συμβουλές των άλλων.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλά τα προβλήματα που θα προκύψουν από την Παρασκευή και μετά και εσείς πρέπει να τα οργανώσετε καλύτερα έτσι ώστε να τα λύνετε σταδιακά. Μην προσπαθήσετε να τα κάνετε όλα μαζί γιατί θα χάσετε την μπάλα. Προσέξτε λίγο την εξωτερική σας εμφάνιση γιατί με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας επιβάλλεται.