ΖΥΓΟΣ

Θα πρέπει να αλλάξετε αμέσως τακτική στα επαγγελματικά σας εάν θέλετε να δείτε άσπρη ημέρα γιατί αλλιώς η μία αποτυχία θα διαδέχεται την άλλη. Οικονομικά επίσης χρειάζεται αναπροσαρμογή της κατάστασης και σε καμία περίπτωση να μην ξεφύγετε στα έξοδα. Οικογενειακά μην πείτε στη διαδικασία διαπραγμάτευσης για το τί θα κάνετε στη ζωή σας. Αισθηματικά μην συζητήσετε τώρα για επισημοποιήσεις γιατί δεν θα έχουν την κατάληξη που θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ταμπεραμέντο σας είναι σε τόσο έντονο βαθμό αισθητό που γοητεύετε τους πάντες τριγύρω σας. Αυτό θα είναι και η αφορμή να περάσετε τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας χωρίς κανείς να μπορέσει να αντισταθεί. Συζητήσεις θα γίνουν με μέλη της οικογένειά σας και θα νιώσετε μία ανασφάλεια για τις προθέσεις τους. Αισθηματικά αυτή την περίοδο είναι διάστημα που δεν μπορείτε να επικεντρωθείτε σε μία σχέση, αλλά σίγουρα μπορείτε να περάσετε καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ψυχραιμία σας θα δοκιμαστεί την Παρασκευή γιατί θα υπάρξουν καταστάσεις και αναποδιές που θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Πρέπει μπροστά σε αυτά τα κακώς κείμενα να αλλάξετε στάση και να δείτε εναλλακτικές λύσεις. Οικονομικά παραμένετε σε κομβικό σημείο και θα πρέπει να περιμένετε τον Αύγουστο για να νιώσετε μία ηρεμία και ασφάλεια. Αισθηματικά δεν αποκλείεται να υπάρξουν απογοητεύσεις που θα σας στεναχωρήσουν, αλλά συγχρόνως θα σας βάλουν σε διαδικασία αποφάσεων.