ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σας εξαντλήσουν ψυχικά αλλά για αυτό θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε πως φταίτε μόνο εσείς, αφού πρέπει να προχωρήσετε σε ριζικές ενέργεις και εσείς δεν κάνετε τίποτα. Προστριβές θα υπάρξουν και με μέλη της οικογένειάς σας αλλά δεν πρέπει να δείχνετε καμία ανοχή. Εάν καταφέρετε να δαμάσετε τα νεύρα σας τα αισθηματικά θα κυλήσουν όμορφα και ωραία. Για αυτό προσέξτε τη συμπεριφορά σας για να μην υπάρξει νέος κύκλος εχθροπραξιών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υποθέσεις που σε ταλαιπωρούσαν καιρό τώρα φαίνεται πως αρχίζουν να επιλύονται και εσείς νιώθετε τρομερή ανακούφιση πια. Θα πρέπει όμως ακόμα και τώρα να δείτε πιο αναλυτικά τα οικονομικά σας γιατί θα έρθουν ξαφνικά έξοδα που θα προέρχονται όμως από υποθέσεις τρίτων. Έχετε αρχίσει να σκέφτεστε σοβαρά το ενδεχόμενο να βγείτε προς τον έξω κόσμο και να αναζητήσετε το ταίρι σας. Να το κάνετε γιατί τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν.

ΙΧΘΕΙΣ

Η ανασφάλεια την Παρασκευή χτυπάει κόκκινο για εσάς αλλά να ξέρετε πως προς το τέλος της ημέρας θα είστε πιο ήρεμοι. Ωστόσο μέχρι να ηρεμήσετε να ξέρετε πως δεν πρέπει να οδηγηθείτε σε περίεργες καταστάσεις. Να σκέφτεστε πάντα λογικά και χωρίς άγχος. Ρομαντική και άκρως ερωτική ημέρα για τους δεσμευμένους, ενώ για όσους δεν έχουν ταίρι προβλέπεται όμορφη γνωριμία.