Πόλη

Ζώδια: Το Τετράγωνο της Σελήνης με τον Ταύρο αλλάζει τα δεδομένα στα οικογενειακά και τα 12 ζώδια καλούνται να δώσουν λύσεις σε χρόνια προβλήματα. Ευτυχώς από το μεσημέρι και μετά το σκηνικό αλλάζει προς το καλύτερο.

ΚΡΙΟΣ

Προβλήματα εξακολουθούν και σε ταλανίζουν σε όλη την καθημερινότητά σου και πρέπει να αξιοποιήσεις όλα τα ταλέντα σου και την υπομονή σου για να τα καταφέρεις. Ωστόσο, θα υπάρξουν κάποιες ερωτικές γνωριμίες που θα σου αλλάξουν τη διάθεση, αλλά προσοχή σε υποσχέσεις που μπορεί να είναι ψεύτικες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο εκνευρισμός σας και η απογοήτευσή σας βαράει κόκκινο και σήμερα θα κληθείτε πάλι να δείξετε τεράστια υπομονή για να καταφέρετε να φέρετε εις πέρας όλες τις εκκρεμότητες που θα προκύψουν κυρίως με θέματα του παρελθόντος. Οι αδέσμευτοι φροντίστε να αλλάξετε άμεσα τακτική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εάν δεν σου αρέσει κάτι στη συμπεριφορά των ανθρώπων που σε περιβάλλουν φροντίστε να ανοίξετε το στόμα σας και να το πείτε όμορφα και με ωριμότητα. Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να υπάρξουν απρόσμενα γεγονότα και να χάσετε ανθρώπους σημαντικούς στη ζωή σας.  Μην επενδύετε οικονομικά πουθενά.