Ζώδια

Ανατρεπτική ημέρα η Παρασκευή για πολλά ζώδια με ανατροπές και περίεργες καταστάσεις και όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο θα συγκρατήσετε τα νεύρα και το στόμα σας.

ΚΡΙΟΣ

Περίεργες ανατροπές θα σας φέρουν τα πάνω κάτω και θα σας δημιουργήσουν έντονο εκνευρισμό που πιθανότατα να μην μπορέσετε να διαχεριστείτε. Προσέξτε γιατί έτσι μπορεί να υπάρξουν ρήξεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και κυρίως με συναδέλφους και συνεργάτες. Μεγάλη προσοχή σε όσους από εσάς οδηγείτε ή χειρίζεστε επικίνδυνα αντικείμενα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα θα σας αναστατώσουν και ενδεχομένως να σας βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σας και τα νερά σας. Εάν δεν αποσυντονιστείτε τελείως και αφήστε πίσω σας υποχρεώσεις πάσης φύσεως τότε όλα θα πάνε καλά. Μιλήστε με τα δικά σας πρόσωπα και μην διστάσετε να τους ζητήσετε βοήθεια. Αισθηματικά σας ετοιμάζουν προξενιό κάποιοι γνωστοί σας. Μην αρνηθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έντονη ημέρα με την ενέργειά σας να βρίσκεται στα ύψη και εσείς να τρέχετε με χαρά να προλάβετε όλα όσα πρέπει. Μην ενθουσιάζεστε τόσο πολύ όμως γιατί υπάρχουν παγίδες που κρύβει η ημέρα και κυρίως η νύχτα. Δεν αποκλείεται να έχετε μηνύματα και τηλεφωνήματα για να περάσετε ένα έντονο ερωτικό βράδυ. Οι δεσμευμένοι ζητούν τη θαλπωρή του σπιτιού τους.