Φεγγάρι

Το άγχος και η εσωστρέφεια που θα προκαλέσουν οι άσχημες αναμνήσεις θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό της ημέρας για τα περισσότερα ζώδια και λίγοι είναι αυτοί που θα γλιτώσουν από το συγκεκριμένο αστρολογικό κλίμα.

ΚΡΙΟΣ

Εάν καταφέρεις την Πέμπτη να γλιτώσεις από το οικογενειακό “μακελειό” που έρχεται τότε τι να πω; Μήπως να δηλώσετε συμμετοχή και στο Survivor? Προσοχή λοιπόν γιατί το κλίμα θα είναι άσχημο με καυγάδες, ενώ και στα αισθηματικά σας δεν βλέπω γιατρειά για τις επόμενες ημέρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Εάν δεν κρατήσεις χαμηλούς τόνους ακόμα και με αυτούς που θα σε προκαλέσουν τότε πραγματικά δεν ξέρω τι στο καλό μπορεί να συμβεί. Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες σας και αφήστε τους άλλους να σκούζουν και να σας βάζουν παγίδες. Κοινώς αγνοήστε τους. Αισθηματικά το κλίμα ολοένα και καλυτερεύει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Απογοητεύσεις θα έχει η Πέμπτη δυστυχώς και αναποδιές στους περισσότερους τομείς της ζωής σας. Να ξέρετε μπας και νιώσετε καλύτερα πως όλα τα εμπόδια θα είναι για καλό, οπότε δεν θέλω να αγχώνεστε πολύ. Αισθηματικά και αυτός ο τομέας δυστυχώς βάλλεται και μάλιστα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.