New York

Προσπαθήστε να περιορίσετε οτιδήποτε έχει να κάνει με συζητήσεις και κουβέντες γιατί θα υπάρξουν ρήξεις και προβλήματα, ενώ για κάποια από τα ζώδια παραμονεύουν και οι αυταπάτες.

ΚΡΙΟΣ

Λοιπόν για να έχουμε τις αγάπες μας αφήστε την Πέμπτη την κριτική στους ανθρώπους γιατί και λάθος θα κάνετε και κόσμο θα κράξετε άδικα. Οπότε μαζευτείτε στη γωνία σας και φρόνιμα. Δεν αργεί ο καιρός που θα καταλάβετε ποια είναι η αλήθεια. Οι δεσμευμένοι επίσης καλό είναι να κόψετε τις κουβέντες και να παραμείνετε ήσυχοι. Οι αδέσμευτοι πάλι έχετε ξεσαλώσει και θα πέσετε σε καμία παγίδα και θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Πάλι αλλαγές θέλετε να κάνετε; Μα τι έχετε πάθει βρε, έχετε μεταλλαχθεί πια; Θέλετε τόσο πολύ να αλλάξετε τα πάντα και κυρίως να διώξετε από τη ζωή σας οτιδήποτε σας εξαντλεί ψυχικά. Μόνο με ψυχραιμία και μεγάλη διπλωματία τότε θα έχετε μεγάλη επιτυχία. Προσοχή σε νέες ευκαιρίες και τους κινδύνους που εγκυμονούν. Αισθηματικά τα πράγματα βαίνουν από το καλό στο καλύτερο αρκεί να μιλάτε για όσα νιώθετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μεγάλες καθυστερήσεις και σημαντικές ανατροπές θα σας προκαλέσουν τεράστια αναταραχή και θα σας παγώσουν. Προσπαθήστε να μην πάθετε πανικό και να κοιτάξετε άμεσα να βρείτε εναλλακτικές για τα επαγγελματικά σας και τα οικονομικά σας. Μην αποφύγετε τη μοναξιά γιατί έτσι μπορείτε να βρείτε καλύτερες λύσεις. Επίσης οι αδέσμευτοι βρε καμάρια μου σταματήστε την τόση ανάλυση. Έλεος πια. Γκομενάκι ψάχνουμε όχι τη Γραμμική Β.