ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έξαλλη η παρουσιάστρια. Αυτή η ατάκα σας ταιριάζει και την Πέμπτη, αφού τα νεύρα σας είναι κρόσια, εσείς σε ένα κόσμο ένοχο και ανάστατο και δεν διαφαίνεται φως στον ορίζοντα. Να είστε έτοιμοι για όλα το επόμενο διάστημα. Εγώ μίλησα και ελάλησα. Τώρα για τα αισθηματικά με αυτή την ψυχοσύνθεση που να σας τρέξω. Σίγουρα τα πράγματα δεν είναι πολύ  ελπιδοφόρα ακόμα.

ΛΕΩΝ
Η Πέμπτη σηματοδοτεί εκείνη την ημέρα που είτε θα πρέπει να λάβετε από μόνοι σας αποφάσεις είτε θα αναγκαστείτε να τις πάρετε.  Για το λόγο αυτό προσέξτε να σκεφτείτε πιο σοβαρά και πιο μεθοδικά τις επόμενες κινήσεις σας. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να διώξετε μακριά όλα όσα σας κουράζουν. Έρχεται πρόσκληση από γνωστό άτομό σας για κάτι ερωτικό. Θα εκπλαγείτε τρομερά.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λοιπόν θα σας πω ένα ρητό. Στην καλή προβατίνα κρεμάνε την κουδούνα. Έτσι και σε εσάς που σας ζηλεύουν και ακούγονται διαρκώς σχόλια πίσω από εσάς. Αυτό δεν πρέπει να σας αγχώνει καθόλου γιατί έχετε κι άλλους ανθρώπους που σας έχουν στην καρδιά τους. Αφήστε λοιπόν τις κουτσομπόλες. Τα προβλήματα με το ταίρι σας αρχίζουν και τελειώνουν. Μην σας πιάσει καμία μανία και τα κάνετε πάλι χάλια.