ΖΥΓΟΣ

Η Πέμπτη είναι μία ημέρα όμορφη για εσάς περιέργως και θα έχετε την ευκαιρία να αράξετε και να ησυχάσετε. Μην το παρακάνετε όμως και αφήστε πίσω σας τις εκκρεμότητές σας γιατί από Δευτέρα θα σκουρύνουν τα πράγματα. Πρέπει την Πέμπτη να προσπαθήσετε να κάνετε μία ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση γιατί θα γίνει αμέσως δεκτή. Αισθηματικά επίσης κάντε μία πρόταση και θα σας βγει σε καλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εάν δεν προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα τότε λυπάμαι χάσατε. Και θα χάσετε πολλά. Κι αυτό γιατί η ξεροκεφαλιά σας είναι απίστευτη. Οπότε ξέρετε τι θα συμβεί και το μπαλάκι είναι στα χέρια σας. Σημαντικά οφέλη θα έχετε εάν αποφασίσετε να κάνετε ένα οικονομικό άνοιγμα ή κάποια επένδυση με ένα ακίνητο. Αισθηματικά από το κακό στο χειρότερο αλλά τι να σας κάνω αφού δεν αλλάζετε τακτική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποια στοιχεία που θα μάθετε την Πέμπτη θα σας δώσουν την ώθηση να προχωρήσετε σε κινήσεις σοβαρές και αποφασιστικές για την πρόοδό σας. Αλλά αυτό θα το καταφέρετε μόνο εάν είστε απόλυτα πειθαρχημένοι. Με κάποια στοιχεία από το παρελθόν για ένα πρώην ταίρι θα έρθετε αντιμέτωποι από την Πέμπτη και αυτό δεν θα αλλάξει εάν δεν είστε σαφείς. Την ίδια ώρα δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα ωραίο πρόσωπο από το χώρο εργασίας.