ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι ανασφάλειες σου βαράνε κόκκινο την Πέμπτη και για να μην συμβεί αυτό δεν έχετε παρά να μιλήσετε με τον σύντροφό σας και να του πείτε να σας βοηθήσει. Θα το κάνει και δεν θέλω αμφιβολίες για αυτό γιατί θα τα πάρω κι εγώ και το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι προσέξτε τις κακοτοπιές. Ο εκνευρισμός σε επαγγελματικά δεδομένα θα σας ανοίξει νέους δρόμους και θα σας κινητοποιήσει ακόμα και σε αλλαγή καριέρας. Μην φοβηθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όσοι έχετε δεσμό και υπάρχουν προβλήματα και δεν θα συζητήσετε τότε λυπάμαι πολύ, αλλά σας βλέπω καλοκαιράκι μοναξιές και μπανάκι. Οι αδέσμευτοι πάλι σε ένα παράλληλο σύμπαν είναι σε κατάσταση αναπαραγωγής κυριολεκτικά. Μην συνεχίζετε έτσι με αυτούς τους ρυθμούς γιατί θα σας βγει κανά όνομα. Οικονομικά και επαγγελματικά είστε σε φάση αναπροσαρμογών και μάλιστα έχετε τολμηρές ιδέες που δεν πρέπει να τις αφήσετε στο συρτάρι.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Πέμπτη ως ημέρα είναι ιδανική γιατί εκεί που θα προκύπτει ένα σοβαρό πρόβλημα τότε αυτό θα έρχεται και θα λύνεται ως δια μαγείας. Οπότε αφήστε στην ησυχία της τη μοίρα γιατί κάνει τη δουλειά της. Στα αισθηματικά εάν δεν βρείτε χρόνο για το ταίρι σας τότε σας βλέπω μοναξιά μου όλα μοναξιά μου τίποτα. Για τους αδέσμευτους ή φορέστε γυαλια ή ανοίξτε τα μάτια σας. Είναι σκάνδαλο πια να έχετε τόση πέραση και εσείς να είστε κουκουρούκου.