Σκίουρος

Από τον Ταύρο η Σελήνη ευνοεί τα ζώδια προκειμένου να λύσουν οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος αλλά και να νιώσουν μία ανάσα σε παλιότερες καταστάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Μεγάλες παρεξηγήσεις έρχονται την Πέμπτη γεγονός που στη συνέχεια θα φέρει ασυνεννοησία και μετά μπερδέματα. Αποφύγετε οποιαδήποτε βιαστική κίνηση κυρίως με τα οικονομικά σας γιατί θα έρθουν στραπάτσα και σας βλέπω να κάνετε διακοπές στα Μάταλα. Εάν διοχετεύσετε αυτή την ενέργεια στα κοινωνικά σας δρώμενα τότε θα έχετε μεγάλη επιτυχία και σε άλλες εργασίες που σχεδιάζετε. Θα νιώσετε τόσο αγχωμένοι με μια κουβέντα του συντρόφου σας, αλλά μην ανησυχείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Μεγάλη ένταση έχει η Πέμπτη για εσάς, αφού θα έχετε τόσες πολλές υποχρεώσεις που μετά βίας θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε. Για ξεκούραση ούτε λόγος αλλά αυτό το έχετε μάθει πλέον στη ζωή σας. Μην κάνετε όμως το ίδιο λάθος και προσπαθήσετε να τα λύσετε όλα μαζί. Απομακρύνετε από κοντά σας όλους εκείνους που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο όραμά σας. Δεν αξίζουν και φτου κακά. Αισθηματικά στρώνει σταδιακά όλο αυτό το πανηγύρι με τους καυγάδες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τη μούχλα είναι αυτή τριγύρω σας. Βρε κουνηθείτε λίγο θα σαπίσετε και θα σας κάνουν καταγγελία. Αλλάξτε τακτική με τη ζωή σας και πάρτε τα πάνω σας εάν θέλετε να δείτε μία άσπρη ημέρα, κάποια στιγμή. Βάλτε σε μία τάξη ένα θέμα ακίνητης περιουσίας ειδικά εάν έχει να κάνει με οικονομικές οφειλές. Σημαδέψτε καλύτερα τους ερωτικούς σας στόχους γιατί είτε δεν ξέρετε σημάδι είτε κάνετε μία πατάτα μετά την άλλη.