ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η γκρίνια πια η δικιά σας δεν τρώγεται βρε καμάρια μου. Τι πρόβλημα υπάρχει πια με τα αισθηματικά σας; Κανένα παρά μόνο αυτά που δημιουργείται εσείς οι ίδιοι στον εαυτό σας και στη σχέση σας. Εάν συνεχίσετε έτσι σας βλέπω να τραγουδάτε “μοναξιά μου όλα, μοναξιά μου τίποτα”. Επικεντρώστε την ενέργειά σας σε οικονομικά ζητήματα που έχετε εύνοια και τα οποία μπορείτε να τα λύσετε εύκολα και ανώδυνα. Φίλοι και γνωστοί δεν θα είναι κοντά σας σε ένα πρόβλημα.

ΛΕΩΝ

Απερίγραπτα είναι αυτά που πρόκειται να συμβούν σε εσάς την Τετάρτη. Οι ανατροπές θα διαδέχονται η μία την άλλη και ενώ εσείς θα ξεκινάτε να πάτε στη δουλειά θα βρίσκεστε για παράδειγμα στο συνεργείο με το αυτοκίνητο. Μεγάλες αναποδιές και υπομονή καμάρια μου. Οικονομικά θα έχετε την τάση να ξοδέψετε περισσότερα από το κανονικό. Προσοχή μην πέσει πείνα μετά. Αισθηματικά, θέλετε και έρωτες βρε; Εδώ δεν προλαβαίνετε να πάτε τουαλέτα, αφήστε τα σκιρτήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καμία προοπτική δεν πρόκειται να ανοίξει για τα καλά μπροστά σας εάν εσείς οι ίδιοι δεν οργανώσετε καλύτερα το χρόνο σας και δεν πειθαρχήσετε πάνω από όλα σε αυτά που πρέπει να κάνετε. Ξέρω ήδη πως είστε τρομερά κουρασμένοι, αλλά εάν κοπιάσετε ακόμα περισσότερο τώρα ο Σεπτέμβριος θα σας βρει κυριολεκτικά στον αέρα. Αισθηματικά πρέπει να ησυχάσετε λίγο με τις ανασφάλειες σας εάν θέλετε να διατηρηθεί το καλό κλίμα μεταξύ σας.