ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παραμένει ένα θολό τοπίο και την Πέμπτη ειδικά στις διαπροσωπικές σας σχέσεις Να ξέρετε πως υπάρχουν σημαντικές σχέσεις στη ζωή σας που χρειάζονται μόνο ένα κούνημα απλό από το αεράκι και δεν θα μείνει τίποτα όρθιο. Τεράστια προσοχή λοιπόν γιατί ακόμα και ένα μικρό λαθάκι μπορεί να προκαλέσει τεράστια καταστροφή. Στα αισθηματικά σας να ξέρετε πως είτε έχετε σχέσης είτε όχι εάν κρατάτε μυστικά και πράγματα μόνο για εσάς, δεν πρόκειται να δείτε προκοπή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βελτιώσεις και αλλαγές θέλετε να προωθήσετε στη ζωή σας και αυτό θα σας φάει χρόνο και θα σας ταλαιπωρήσει. Μαζευτείτε λίγο με όλα αυτά που θέλετε να κάνετε μέσα σε μία νύχτα. Επιστρέψτε λίγο στο meditation που κάνατε εδώ και τόσο καιρό γιατί έτσι θα βρείτε την κατάλληλη ισορροπία, αλλά και τις λύσεις που ψάχνετε. Αισθηματικά να ξέρετε πως οι μοναχοί σε κάποιο ορεινό βουνό έχουν μεγαλύτερες επιτυχίες και αυτό γιατί βγαίνουν έξω σε αντίθεση με εσάς που έχετε κλειστεί στο σπίτι σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Σημαντικά γεγονότα έρχονται από την Πέμπτη και μετά και εσείς θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά έτσι ώστε να αξιοποιήσετε όλα αυτά που θα έρθουν. Και θα είναι πολλά και μαζικά. Μην πάθετε κανένα πανικό ε! Προσπαθήστε να δείξετε λίγο περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σας που έχει παράπονα από την απουσία ερωτικού ενδιαφέροντος. Οικονομικά θα έχετε την τάση να μαζεύετε χρήματα τόσο έντονα που κινδυνεύετε να σας πουν σπάγκο.