Άντρας

Ζώδια: Ο ανάδρομος Ερμής πια από τον Καρκίνο ήρθε για να μείνει και θα φέρει σοβαρά προβλήματα στην επικοινωνία, ενώ θα πρέπει να είστε και πολύ προσεχτικοί με μηχανήματα και οτιδήποτε μηχανικό.

ΚΡΙΟΣ

Πλέον ήρθε η ώρα να αφήσετε λίγο στην άκρη όλες τις υποχρεώσεις που σας έχουν φορτώσει άλλοι και να ασχοληθείτε και λίγο με την παρτάρα σας. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να δείξετε τις ικανότητές σας, αλλά μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα όπως συνήθως άλλωστε. Στα αισθηματικά φροντίστε να λέτε ότι νιώθετε και να μην κρύβεστε ειδικά εάν είστε δεσμευμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Έρχονται μεγάλες υποχρεώσεις την Πέμπτη και εσείς θα τρέχετε σαν τρελοί για να τα προλάβετε όλα. Μην αγχώνεστε και μην διστάζετε να αξιοποιείται κάθε λεπτό της ημέρας. Στο τέλος της ημέρας με πειθαρχία και σωστή οργάνωση θα τα έχετε καταφέρει όλα έστω κι αν νιώθετε κουρέλι της ζωής. Στα αισθηματικά να ξέρετε πως απαιτείται αλλαγή στον τρόπο σκέψης για να μην γίνεται πανικός στη σχέση σας με εχθροπραξίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το παρελθόν σας χτυπάει την πόρτα. Όχι δεν είναι γκομενάκι αλλά εκκρεμότητές που τις είχατε αφήσει σαν τα μαλλιά της τρελής. Διορθώστε τα άμεσα γιατί διαφορετικά η οικονομική χασούρα είναι γεγονός. Μην δώσετε λαβή για νέα οικονομικά ανοίγματα. Προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά με φιλικά πρόσωπα που έχουν παρεξηγηθεί μαζί σας. Τα αισθηματικά σας είναι μπερδεμένα γιατί εσείς είστε μπερδεμένοι αρκετά.