ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλές οι προκλήσεις στο επόμενο διάστημα ξεκινώντας από την Πέμπτη που δεν θα σας αφήσει σε χλωρό κλαρί. Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τα νεύρα σας από τις ανατροπές και τις καθυστερήσεις και τότε θα δείτε πραγματικά ότι μπορείτε να λύσετε τα χαζά προβλήματα. Αισθηματικά προσέξτε αυτό που κάνετε γιατί εάν γίνει γνωστό δεν σας ξεπλένει ούτε ο Ιορδάνης ποταμός.

ΛΕΩΝ
Εκνευρισμός είναι η λέξη της ημέρας. Μα τι νεύρα είναι αυτά πια; Λοιπόν για να μην σας βγάλουν ως καταζητούμενο με όλα αυτά που θα πείτε, καθίστε πίσω και μην μιλήσετε σε άνθρωπο. Εάν το κάνετε θα γίνει μακελίδι και δεν θα μαζεύετε μετά πιστέψτε με. Εντάσεις και στα αισθηματικά με καυγάδες με τον δεσμό σας, αλλά και οι αδέσμευτοι που αντί να φλερτάρουν θα θέλουν να μοιράσουν σφαλιάρες. Οπότε κλειδωθείτε την Πέμπτη μέσα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δύσκολη ημέρα για εσάς καμάρια μου. Θα σας πλησιάσει κόσμος αρκετός και θα ζητάει διάφορα από εσάς. Βάλτε όρια και στη θέση σας. Επίσης κάποια άτομα από αυτά θα σας πλησιάσουν με άλλους σκοπούς. Βρείτε ποια είναι η πραγματικότητα πίσω από αυτά που λένε και μόνο τότε ανοίξτε τα χαρτιά σας. Αισθηματικά θα σας πρότεινα να μην προσπαθήσετε να λύσετε ζητήματα, απλά αφήστε τα να προσπεράσουν.