ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το μυστικό της ημέρας είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να μην προχωρήσετε σε παρορμητικές ενέργειες προς την οικογένειά σας που θα σε φέρει σε αντιπαράθεση μαζί τους. Επίσης δεν αποκλείονται ξαφνικές μετακινήσεις είτε για ευχάριστο είτε για δυσάρεστο λόγο. Στα αισθηματικά θα πρέπει να αλλάξετε τακτική και όταν γίνει αυτό τότε θα δείτε πως η σχέση σας είναι μοναδική ή εσείς είστε ακαταμάχητοι εάν είστε φυσικά αδέσμευτοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την Πέμπτη θα έχετε την ευκαιρία να δώσετε στην ψυχή σας να καταλάβει ποιοι είναι οι πραγματικοί στόχοι σας σε αυτή τη ζωή και να προχωρήσετε σταδιακά στην υλοποίησή τους. Προσοχή θα ήθελα λίγο στην υγεία σας και για αυτό φροντίστε να τρώτε σωστά και να ξεκουράζεστε. Αισθηματικά θα ήθελα προσοχή σε ποιον μιλάτε και ποιον εμπιστεύεστε. Να προσέχετε ότι λάμπει πολύ.

ΙΧΘΕΙΣ

Μεγάλη η έντασή σας την Πέμπτη αλλά με την καλή έννοια εννοώ πια. Για αυτό θα θελήσετε να κάνετε πράγματα, να σχεδιάσετε άλλα τόσα και να βάλετε κοινώς πλώρη για να αλλάξετε τη ζωή σας σταδιακά. Και είστε και τυχεροί κιόλας γιατί έχετε τα πρόσωπα που μπορούν να σας βοηθήσουν. Αισθηματικά μην λειτουργείτε εγωιστικά με τη σχέση σας γιατί έχει και εκείνος ή εκείνη ανάγκες που καλείστε να τις καλύψετε και όχι να τις αγνοήσετε.