Ζώδια

Ζώδια: Η Σελήνη από τις πρώτες ημέρες του 2020 από τον Κριό μας ανεβάζει τη διάθεση αλλά συγχρόνως το τετράγωνο της με τον Ερμή και τον Δία από τον Αιγόκερω θα μας δημιουργήσει την διάθεση για καυγάδες και εντάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Οι βιαστικές κινήσεις της Πέμπτης θα σε οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα και μάλιστα καθόλου συμφέροντα για τα επόμενα βήματά σας. Θα υπάρξουν αδιέξοδα και πρέπει άμεσα να συνειδητοποιήσετε ποιο είναι το καλύτερο για το μέλλον σας. Ενδιαφέρουσες γνωριμίες δεν αποκλείονται το επόμενο διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιο προσεχτικοί θα πρέπει να είστε για τον τρόπο που χειρίζεστε τι καταστάσεις και να επιστρατεύσετε τη διπλωματία σας. Αυτό εάν το κάνετε η επιτυχία είναι σίγουρη. Στρωθείτε στη δουλειά τις επόμενες ημέρες και αφιερώστε χρόνο στην ξεκούρασή σας. Θα βρείτε τις σωστές λύσεις μόνο εάν συζητήσετε όμορφα με αγαπημένα πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρέπει να απομακρυνθείτε από καταστάσεις που θα δημιουργήσουν εντάσεις με αγαπημένα πρόσωπα και ειδικά για ανόητους λόγους. Αιφνιδιαστικές ειδήσεις θα έρθουν που θα σου δημιουργήσουν ένταση και μία μεγάλη απογοήτευση. Δεν ήταν όμως τόσο αιφνιδιαστικές αφού τα περιμένατε.