Ζώδια

Τα ζώδια θα έχουν να αντιμετωπίσουν σταδιακά δυσκολίες μιας και το κλίμα βαραίνει και θα πρέπει να προσέχουν τις κινήσεις τους.

ΚΡΙΟΣ

Μαζέψτε λίγο τις εκκρεμότητες σας γιατί θα αυξηθούν σταδιακά τις επόμενες ημέρες και εσείς δεν θα προλάβετε να κάνετε τίποτα. Μην αποφασίσετε τώρα να κάνετε relaxing γιατί θα την πατήσετε άσχημα. Συναισθηματικά θα πρέπει να προσέχετε τα λόγια σας με τον σύντροφό σας γιατί θα υπάρξουν άγριες κόντρες σε σημείο μαλλιοτραβήγματος εννοώ Ε! Οι αδέσμευτοι είστε λίγο άλλου για άλλου.

Ταυρος

Σημαντικές εξελίξεις έρχονται για εσάς με απανωτές ευκαιρίες που θα πρέπει να τις αξιοποιήσετε τέρμα για να σας αποδώσουν και οικονομικά οφέλη σε σχετικά γρήγορο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, αφήστε λίγο το θέμα με τα οικονομικά χωρίς να κάνετε σπατάλες και προς το τέλος της εβδομάδας να ορμηξετε ξανά για νέα έσοδα. Εξελίξεις θα έρθουν και στον οικογενειακό τομέα όπου κάθε κατεργάρης θα μπει στον πάγκο του. Ερωτικά προσπαθήστε να μείνετε στο ύψος σας και να μην πέφτετε στις παγίδες του συντρόφου σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δώστε μεγαλύτερη σημασία στα μηνύματα που σας στέλνουν οι δικοί σας άνθρωποι γιατί μέσα σε αυτά υπάρχουν μεγάλα παράπονα που εάν δεν τα συζητήσετε τώρα θα διογκωθούν και θα προκληθούν σοβαρές έριδες. Αποκλείστε από γύρω σας όλους εκείνους τους ανθρώπους που δεν είναι ξεκάθαροι με τις προθέσεις τους και σας παιδεύουν. Ειδικά εάν αυτοί ανήκουν στον αισθηματικό τομέα. Συνειδητοποιήστε πως αξίζετε το καλύτερο πια!