ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι υποχρεώσεις μεγαλώνουν. Εσείς έχετε παράπονα και γκρινιάζετε συνέχεια και το κλίμα θα γίνει εκρηκτικό. Μην δώσετε βάση σε σχόλια πικρόχολα γιατί θα υπάρξουν παρεξηγήσεις που ειδικά στον επαγγελματικό τομέα δεν θα σας βγουν σε καλό. Πιστέψτε με όμως ότι δεν θα σας βγουν. Υποχρεώσεις έχετε και με το σύντροφο σας που έχει παράπονα από εσάς. Αλλά εάν κάνετε μια καλή προσπάθεια τότε όλα θα ισιώσουν.

ΛΕΩΝ

Μια υπέροχη ημέρα ξεκινά για εσάς αλλά δεν θα είναι όλη την ημέρα έτσι η κατάσταση. Από την αισιοδοξία από το μεσημέρι και μετά θα έρθουν οι ανατροπές και τα προβλήματα και πρέπει να φανείτε αντάξιοι των περιστάσεων. Μην δώσετε μεγάλη σημασία σε κάποιες οικονομικές ανατροπές γιατί θα είναι πρόσκαιρες. Δώστε μεγάλη βαρύτητα σε ένα άτομο της οικογένειας σας που σας έχει
Μεγάλη ανάγκη. Αισθηματικά δεν είστε σε κανένα mood για έρωτες, φλερτ και ειδικά για σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μακριά από τα αγαπημένα σας πρόσωπα είστε τον τελευταίο καιρό και αυτό σας δημιουργεί προβλήματα μιας και υπάρχουν παράπονα για την απουσία σας. Περιφρουρηστε λίγο την προσωπική σας ζωή που έχει γίνει αντικείμενο περίεργων σχολίων από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Κοινώς σας πήραν χαμπάρι.