Φυτό

Ζώδια: Από την Παρθένο η Σελήνη δημιουργεί την ανάγκη να επικεντρωθούμε στα ζητήματα της καθημερινότητας μας και στις υποχρεώσεις μας που έχουν μείνει χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί.

ΚΡΙΟΣ

Πρέπει οπωσδήποτε την Πέμπτη να έχετε μελετημένες όλες σας τις κινήσεις σας προκειμένου να μην πέσετε σε παγίδες που αργότερα θα σας κοστίσουν στο επαγγελματικό και οικονομικό μέλλον. Κοινώς προσοχή μην μου το παίξετε ξερόλες. Αυτές οι καθυστερήσεις που θα υπάρξουν θα σας προκαλέσουν έντονο εκνευρισμό, αλλά θα είναι προσωρινός. Μην ανοιχτείτε στο νέο πρόσωπο που θα μπει στη ζωή σας γιατί δεν είναι όλα χρυσός όπως δείχνουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευχάριστα γεγονότα αναμένεται να έρθουν από την Πέμπτη και αυτό θα σας γεμίσει με αισιοδοξία. Αισθηματικά όμως τα πράγματα δεν είναι καλά και θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις. Εάν το ταίρι σας δεν σας παρέχει αυτό που ιδανικά θα θέλατε ο δρόμος είναι ένας και τον ξέρετε όσο δύσκολος κι αν είναι. Οι αδέσμευτοι βέβαια έχετε όλα τα περιθώρια για φλερτ και νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πέμπτη είναι αφιερωμένη σε αγαπημένα σας πρόσωπα και θα πρέπει να τους βοηθήσετε εάν σας το ζητήσουν. Μπορείς να τους ακούσεις και να τους βοηθήσεις αρκεί να μην βάλεις σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σου. Οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές και απαιτούν μεγάλο προγραμματισμό. Αισθηματικά πρέπει να προσέχετε τις επιλογές σας γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν μοιράζονται τα ίδια θέλω και ιδανικά με εσάς.