ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες σας και ξεκινήστε σταδιακά να βάζετε προτεραιότητες έτσι ώστε να μην πέφτετε διαρκώς στις ίδιες παγίδες. Έχετε μεγάλη δυναμική και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτείτε για λάβετε ουσιαστικές αποφάσεις που θα καλυτερέψουν την επαγγελματική σας ζωή για αρχή και εν συνεχεία τα οικονομικά σας. Μην εκνευρίζεστε με το ταίρι σας γιατί ξέρετε πως δεν σας φταίει ο δόλιος αλλά εσείς που έχετε χάλια ψυχολογία.

ΛΕΩΝ

Μπορεί στη διάρκεια της ημέρας να συμβούν διάφορα ευτράπελα και διάφορες αναποδιές, αλλά εάν δεν το βάλετε κάτω, σας υπόσχομαι πως η ημέρα θα κλείσει με επιτυχίες και με επίτευξη στόχων. Φροντίστε να είστε σε καλό mood σε μία ενδεχόμενη κοινωνική επαφή γιατί θα υπάρξει μία γνωριμία που θα σας βοηθήσει επαγγελματικά και οικονομικά. Παίζει να έχει κι άλλο ρόλο αυτό το άτομα, αλλα μην σας βάζω τώρα σε αναμμένα κάρβουνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα πράγματα μπορεί να μην αλλάζουν ενδεχομένως όπως τα θέλετε θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά γιατί θα υπάρξουν ευκαιρίες που αργότερα θα τα φέρουν εκεί που θέλετε. Προσπάθησε να υλοποιήσεις το πρόγραμμά σου χωρίς να παρεκκλίνεις. Αισθηματικά πρέπει να ξέρετε πως το ταίρι σας προσπαθεί αλλά θα πρέπει να του δώσετε να καταλάβει πως χρειάζεστε έναν άλλον τρόπο για να ανακτήσετε για παράδειγμα την εμπιστοσύνη σας.