ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν αποκλείεται να λάβετε ειδήσεις από κάτι επαγγελματικό που το περιμένατε καιρό τώρα. Θα σας αγχώσει πρόσκαιρα αυτή η εξέλιξη και θα πρέπει να αναπροσαρμόσετε το πρόγραμμά σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν μετακινήσεις και αναταραχές κατά τη διάρκειά τους. Αισθηματικά, το άγχος η ένταση και τα παλιά σας απωθημένα δεν σας αφήνουν να χαρείτε τον έρωτα. Οι αδέσμευτοι νιώθετε μεγάλη απαισιοδοξία και δεν είναι αυτός καλός οιωνός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το μυαλό σας πρέπει να μπει σε μία τάξη τις επόμενες ημέρες και η Πέμπτη είναι μία σωστή λύση για να κάνετε την αρχή. Μην βιάζεστε να κάνετε τώρα αλλαγές στα επαγγελματικά σας γιατί θα αποβούν εις βάρος σας σε δεύτερο χρόνο. Μην βασιστείς επίσης σε άλλους συναδέλφους γιατί δεν βλέπουν με καλό μάτι την πρόοδό σας. Αισθηματικά οι αδέσμευτοι πρέπει να βγείτε και να δείξετε ότι είστε διαθέσιμοι για κάτι όμορφο. Οι δεσμευμένοι ίσως να πρέπει να αναθεωρήσουν τη σχέση τους.
ΙΧΘΕΙΣ

Θεαματικά αποτελέσματα θα υπάρξουν στην επαγγελματική σας ζωή αφού θα καταφέρετε να πετύχετε έναν σημαντικό στόχο που είχατε, ενώ αυτό θα έχει και άμεσο αντίκτυπο και στα οικονομικά σας δρώμενα. Αισθηματικά δεν είστε σε καλή φάση οι δεσμευμένοι αφού δεν υπάρχει καμία επικοινωνία με το ταίρι σας πια. Είτε συζητήστε σοβαρά την κατάσταση ή αλλιώς όλα είναι μονόδρομος.