ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σταματήστε αυτό το μαστίγωμα στον εαυτό σας γιατί δεν πρόκειται να σας βγει σε καλό σε καμία περίπτωση. Μην έχετε πια τόσο αυστηρή κρίση για τον εαυτό σας και πιστέψτε με δεν τα κάνετε εσείς όλα λάθος. Βάζουν κι άλλοι το χεράκι τους. Και σε αυτούς πρέπει επιτέλους να δείξετε τα δόντια σας. Αισθηματικά ο νους σας είναι στο παρελθόν. Μήπως να κάνατε ένα τηλεφώνημα λέω εγώ τώρα; Ευνοείστε πάντως να ξέρετε εάν το αποφασίσετε να το κάνετε.

ΛΕΩΝ

Τα πρακτικά ζητήματα της ζωής σας και η καθημερινότητά σας είναι αυτή που θέλει προσοχή αυτές τις ημέρες. Επίσης η οικογένειά σας έχει την ανάγκη σας και θα απαιτήσει τη φροντίδα σας. Να είστε εκεί! Μην επενδύσετε τώρα σε νέα άτομα στη ζωή σας γιατί θα δείτε πως θα πέσετε έξω στη συνέχεια και δεν αποκλείεται να έχετε και οικονομικές απώλειες. Προσπαθήστε περισσότερο εσείς οι δεσμευμένοι, δεν θα σας πέσει κάτι εάν δείξετε μεγαλύτερη φροντίδα και προδέρμ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν για τα προβλήματα σας και πλέον θα πρέπει να ανασκουμπωθείτε και να τελειώνετε με τα θέματα αυτά που σας ταλανίζουν. Μην δίνετε σημασία βρε τι κάνουν οι άλλοι τριγύρω σας και κοιτάξτε την πάρτη σας. Οικονομικά κάτι συμβαίνει βρε άτιμα πλάσματα. Μήπως να παίζαμε κανά τζόκερ. Αισθηματικά οι καταστάσεις που βιώνετε είναι πρωτόγνωρες οι δεσμευμένοι. Δεν πρέπει να σας πιάνει πανικός. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν και θα δείτε πως θα είναι προς το συμφέρον σας.