ΖΥΓΟΣ

Συγκεκριμένα γεγονότα θα σας ταράξουν ελαφρά αυτή την Πέμπτη και θα νιώσετε πως χάνετε τη γη κάτω από τα πόδια σας. Μην ταράζεστε και θα δείτε πως θα αλλάξει η εικόνα τις επόμενες ημέρες. Οικονομικά και επαγγελματικά θα πρέπει να προσέχετε ένα πρόσωπο που θα σας πλησιάσει τις επόμενες ημέρες. Αισθηματικά θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση για να μπορέσετε να δείτε ποια είναι τα παράπονα του συντρόφου σας. Οι αδέσμευτοι ίσως να έχετε και κάτι ξαφνικό και όμορφο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εάν προσπαθήσετε να βάλετε τρίτα πρόσωπα σαν συμβουλάτωρες είτε στη σχέση σας είτε στα επαγγελματικά τότε να ξέρετε πως δεν θα μείνει τίποτα όρθιο. Προσέξτε λοιπόν και κάντε τις δουλειές σας μόνοι σας. Με το ταίρι σας προμηνύεται μεγάλη κρίση το επόμενο διάστημα και για αυτό κρατήστε χαμηλούς τόνους εάν δεν θέλετε να σας βρεί το καλοκαίρι μοναχούλια σας. Οι αδέσμευτοι πάλι δεν βλέπω γιατρειά προς το παρόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έξαλλοι θα είστε όλη την ημέρα την Πέμπτη, αφού οι υποχρεώσεις είναι τόσες πολλές και δεν θα προλάβετε να πάρετε ανάσα. Μην τρελαίνεστε βρε παιδιά και όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Επαγγελματικά ίσως προκύψουν προστριβές με τους ανωτέρους σας οπότε μην το παίζετε και μαγκάκια. Αισθηματικά πάλι τα πράγματα είναι σε διαφορετικό κλίμα, αφού έχετε τη δυνατότητα να περάσετε όμορφες στιγμές.