ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα προκύψουν προβλήματα οικονομικής και οικογενειακής φύσεως και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι ακόμα και για ανατροπές στη ζωή σας σε όσα ξέρατε μέχρι τώρα. Ωστόσο, να θυμάστε πως τα νεύρα σας δεν είναι καλός σύμβουλος. Αισθηματικά έχετε όλα τα φόντα να κάνετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας και οι αδέσμευτοι γιατί όχι ίσως και να ερωτευτούν ξαφνικά. Οι δεσμευμένοι της παρέας αποφασίστε τι ακριβώς θέλετε και μόνο εάν το διαπιστώσετε να κινηθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας στόχος που εμφανίστηκε τυχαία μπροστά σας θα ευοδωθεί να ξέρετε το επόμενο διάστημα και δεν έχετε να κάνετε τίποτε άλλο από το να προετοιμαστείτε για το χαρμόσυνο γεγονός που έρχεται στα επαγγελματικά σας. Μεγάλη διαφορά θα δείτε ξαφνικά και στην τσέπη σας προς το καλύτερο όμως. Αισθηματικά θα υπάρξει ένα πρόσωπο που θα σας κινήσει το ενδιαφέρον. Προσέξτε γιατί οι προθέσεις του ίσως να μην είναι οι καλύτερες.

ΙΧΘΕΙΣ

Έρχεται επιτυχία και θα το καταλάβετε αυτό από την Πέμπτη αφού θα υπάρξουν τηλέφωνα και μηνύματα που θα σας δώσουν μεγάλη χαρά. Ωστόσο, προσέξτε μην πάνω στον ενθουσιασμό σας κάνετε καμία χαζομάρα από μεγάλη αισιοδοξία γιατί θα σας πετσοκόψω. Ζήλιες και εμμονές ταράζουν τη σχέση σας και είτε σωπάστε είτε συζητήστε με το ταίρι σας και πείτε ανοιχτά τους φόβους σας.