Ζώδια

H Ηλιακή Έκλειψη επηρεάζει τα ζώδια τα παρορμητικά, δηλαδή Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και ειδικά εκείνοι του πρώτου δεκαημέρου, ενώ δεν αποκλείονται και ξαφνικές επαγγελματικές ευκαιρίες για τον Ταύρο.

ΚΡΙΟΣ

Δεν αποκλείονται νέες γνωριμίες αυτή την ημέρα και σίγουρα είναι θα έχετε όλη την εύνοια για νέες καταστάσεις και νέα ερωτικά ενδιαφέροντα. Αποφύγετε οι δεσμευμένοι να πιάσετε κουβέντες για να ξεκαθαρίσετε πράγματα γιατί η κατάληξη δεν θα σας αρέσει καθόλου. Πράγματα που έγιναν στο παρελθόν και σας πλήγωσαν πρέπει να βρείτε τρόπο να τα πετάξετε μακριά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μεγάλη αισιοδοξία αναβλύζει από την ημέρα της Πέμπτης με την έκλειψη, αφού βλέπεις καταστάσεις του παρελθόντος να βρίσκουν λύσεις. Ωστόσο να είστε ήρεμοι και μην προσπαθήσετε να τα κάνετε όλα μαζί! Ευχάριστες ειδήσεις έρχονται σε εσάς και αυτό θα σας γεμίσει με χαρά και ηρεμία. Κάντε όνειρα οι δεσμευμένοι και οι αδέσμευτοι γιατί θα πραγματοποιηθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέματα του παρελθόντος που σας είχαν δημιουργήσει προβλήματα και μία άσχημη αίσθηση, φαίνεται πως την Πέμπτη έχουν όλες τις προοπτικές να επιλυθούν με τον καλύτερο μάλιστα τρόπο. Τα πράγματα και οι εξελίξεις αρχίζουν και κινούνται προς όφελός σας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορείτε να αράξετε πλέον στον καναπέ. Συνεχίστε την προσπάθεια όσο κι αν νιώθετε τρομερά κουρασμένοι.