ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχει κίνδυνος να χάσετε σοβαρές ευκαιρίες στη ζωή σας και κυρίως την επαγγελματική εάν ακούσετε πρόσωπα που δεν θα έπρεπε καν να ασχολείστε μαζί τους, Οι προθέσεις αυτών των ανθρώπων δεν είναι καλές να ξέρετε. Πρέπει εσείς να είστε προσηλωμένοι στο στόχο σας και να μην αφήσετε τίποτα και κανέναν να σας επηρεάσει. Οικονομικά υπάρχει η δυνατότητα για ωραία πράγματα αρκεί να γίνει σωστός προγραμματισμός. Αισθηματικά θα πρότεινα να το δείτε από τα μισά του Αυγούστου και μετά.

ΛΕΩΝ

Κάποιες αναποδιές και καθυστερήσεις θα σας σπάσουν τα νεύρα την Πέμπτη, αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι όλα αυτά είναι προσωρινά και δεν πρέπει με τίποτα να απογοητευτείτε. Θα δείτε ότι σε λίγες ημέρες όλα κυρίως στα επαγγελματικά και τα αισθηματικά θα είναι πιο ρόδινα και εσείς θα μπορείτε να μεγαλουργήσετε. Σοβαρές συζητήσεις θα έχετε με το ταίρι σας και ίσως κάποιες από αυτές οδηγήσουν σε οδυνηρές αλήθειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα στεναχωρηθείτε με κάποιες εξελίξεις που δεν υπολογίζατε καθόλου, αλλά αυτό αντί να σας ρίξει πρέπει να σας κινητοποιήσει ακόμα περισσότερο. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί οι ευκαιρίες υπάρχουν και κάποιες είναι κιόλας μπροστά σας μάλιστα κυρίως σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Συνέχισε το σκληρό πρόγραμμα σου ότι και να συμβεί. Αισθηματικά κάτι καλύτερο φαίνεται να ξημερώνει τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους.