ΖΥΓΟΣ

Οι φίλοι είναι κοντά σας την Πέμπτη και θα σταθούν στο πλευρό σας μιας και θα προκύψει ένα ζήτημα με την οικογένειά σας ή κάποιο μέλος της και θα πρέπει να δείξετε τη μεγαλύτερη δυνατή ψυχραιμία. Στα επαγγελματικά αντίθετα όλα δείχνουν εκπληκτικά και εσείς καταφέρνετε να πετύχετε τους στόχους σας παρά τις δυσκολίες. Αισθηματικά να ξέρετε πως είτε εσείς είτε το ταίρι σας έχει μυστικά. Κάντε μία ανοιχτή κουβέντα και να είστε έτοιμοι για αποκαλύψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δυστυχώς η ημέρα ξεκινάει άτσαλα, αφού θα διαπιστώσετε ότι οι αναποδιές που θα σας έρθουν δεν είναι τόσο ξεκάθαρες έτσι ώστε να μπορέσετε να τις αντιμετωπίσετε σωστά. Μην παθαίνετε πανικό γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να μπερδευτείτε ακόμα περισσότερο. Ένα θέμα ακίνητης περιουσίας σας απασχολεί έντονα οπότε φροντίστε να σκεφτείτε εναλλακτικές λύσεις. Στα αισθηματικά οι αδέσμευτοι πρέπει να δείξουν σύνεση και νηφαλιότητα εάν θέλετε να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει σωστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα προβλήματα την Πέμπτη θα σας χτυπήσουν την πόρτα όλα μαζί και αυτό θα σας προκαλέσει τεράστια ένταση και εκνευρισμό. Μην ζητήσετε καμία βοήθεια γιατί δεν θα τη λάβετε και αυτό θα σας αποσυντονίσει από το στόχο σας. Που είναι η επίλυση των προβλημάτων. Εάν σκεφτείτε σοβαρά τότε μέχρι το τέλος της ημέρας θα ξέρετε πως να λυθούν όλα. Οι καυγάδες με το ταίρι σας δεν θα τελειώσουν εάν εσείς δεν αλλάξετε τακτική.