ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επιτυχία που ονειρεύεστε και θέλετε θα έρθει μόνο εάν κινηθείτε με μεθοδικότητα και αφήστε πίσω τον οκνηρό τρόπο συμπεριφοράς σας. Σηκωθείτε από τον καναπέ και κινητοποιηθείτε αλλιώς το καράβι θα σαλπάρει χωρίς εσάς. Επίσης εάν δεν πετάξετε από πάνω σας το παρελθόν τότε δεν βλέπω πρόοδο. Στα αισθηματικά σας πρέπει να ξεκαθαρίσετε οι δεσμευμένοι τι ακριβώς νιώθετε για το ταίρι σας και να το δηλώσετε με ειλικρίνεια. Οι αδέσμευτοι μην κρύβετε ουσιαστικές λεπτομέρειες της ζωής από τα υποψήφια πλάσματα γύρω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι δυνατότητές σας είναι αρκετές και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τις αφήσετε χαμένες. Στα επαγγελματικά πάντα με διπλωματικό τρόπο πρέπει να αφιερωθείτε στο μέλλον σας και να κάνετε πιο θελκτικό το προφίλ σας. Οικονομικά είστε σε εξαιρετικά επίπεδα και καλό θα ήταν να συνεχίσετε στο ίδιο μοτίβο. Αισθηματικά να ξέρετε πως υπάρχει ένα πρόσωπο που σας θέλει.
ΙΧΘΕΙΣ

Απροσδιόριστες καταστάσεις θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας και θα σας οδηγήσουν σε ενέργειες κυρίως σε επαγγελματικό και αισθηματικό επίπεδο που μετά θα το μετανιώσετε.  Κρατήστε χαμηλό προφίλ και μαζέψτε τα νεύρα σας γιατί δεν θα σας βλέπω καλά. Απογοητεύσεις μπορεί να υπάρξουν στα αισθηματικά σας κυρίως για τους αδέσμευτους αφού το πρόσωπο που θέλετε δεν ειναι ειλικρινές μαζί σας.