Pearl Jam
youth group vacation travel city

Το τετράγωνο του Ήλιου από τους Διδύμους με τον Άρη από τους Ιχθείς θα κάνει τα ζώδια έξαλλα. Θα επηρεαστούν οι σχέσεις μας και ελπίζουμε να μείνει κάτι όρθιο.

ΚΡΙΟΣ

Η Πέμπτη θα είναι μία ημέρα που θα κυκλοφορείτε σαν τον τρελό του χωριού. Μέσα στα νεύρα, μέσα στην ένταση και μέσα στην παράνοια. Ηρεμήστε βρε καμάρια μου, το τετράγωνο φταίει και θα περάσει. Επειδή όμως μετά την Πέμπτη παίζει να μην έχετε αφήσει τίποτα όρθιο, μαζευτείτε και δείξτε ψυχραιμία. Αφήστε κάποιες εξελίξεις να πάνε από μόνες τους, χωρίς να κάνετε τίποτα και θα δείτε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Επίσης μην είστε στριμμένο άντερο προς τους ανθρώπους που θα θέλουν  να σας γνωρίσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσάς δεν σας πιάνει το κλίμα το γενικότερο και νιώθετε πολύ όμορφα με όλα αυτά που συμβαίνουν στην ζωή σας. Ξεκινάτε ολοταχώς την υλοποίηση των σχεδίων σας και έχετε τρομερή ενέργεια. Ευκαιρίες συνεχίζουν να προκύπτουν από παντού και εσείς για να συνεχίσετε αυτό το κλίμα πρέπει να τρέχετε από κοινωνική υποχρέωση σε κοινωνική υποχρέωση. Μπράβο καμάρια μου τι να πω πια; Ο έρωτας εάν δεν σας πιάσουν τα διαόλια τότε όλα θα κυλήσουν υπέροχα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δύσκολες ημέρες έρχονται από την Πέμπτη και θα πρέπει να διατηρήσετε την ηρεμία σας για να μπορέσετε να διαχειριστείτε τον έντονο θυμό που έχετε. Η εσωτερική σας ένταση είναι σε τέτοιο βαθμό και θα πρέπει να αναλογιστείτε τι σας ενοχλεί όχι με τους άλλους αλλά με τον ίδιο σας τον εαυτό. Μην αντιδράτε βρε παιδάκια με τις συμβουλές των φίλων σας. Είναι για το καλό σας και μην το παίζετε όλα κουλ. Εάν είστε μόνοι σας τότε θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες να γνωρίσετε πλάσμα συλλεκτικό. Μην κάνετε καμία χαζομάρα όμως ε!