ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το παρελθόν αφήστε το ήσυχο και είτε αποφασίστε να γυρίσετε πίσω ή άστο να τελειώνουμε με αυτή την υπόθεση. Έχετε καταντήσει λίγο κουραστικοί με αυτές τις αναμνήσεις. Προσπάθησε να δεις τι θα κάνεις με τη ζωή σου και πώς θα ξεπεράσεις τις δυσκολίες με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Θα συμβούν διάφορα ευτράπελα σε αυτούς τους τομείς. Προσοχή και στα αισθηματικά. Μα τι σας συμβαίνει πια; Γιατί γκρινιάζετε συνέχεια και πως θα βρεθεί έτσι ένας σοβαρός άνθρωπος.
ΛΕΩΝ

Σημαντικά γεγονότα έρχονται την Πέμπτη και θα δώσουν λύσεις σε προβλήματα που υπήρχαν και σαν ταλάνιζαν ψυχικά όλο το προηγούμενο διάστημα. Μια χαρά λοιπόν και αφήστε τα μεγάλα σχέδια. Μην σας πιάνει η μεγαλομανία και αρχίζετε να νιώθετε πως είστε ο Γιάγκος Δράκος γιατί δεν είστε. Βοηθήστε τον σύντροφό σας σε θέματα οικογενειακά γιατί ταλαιπωρείτε σοβαρά. Οι αδέσμευτοι μαζεψτε επιτέλους αυτή την λίμπιντο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέλεις να κάνεις τόσα πράγματα και δεν προλαβαίνετε τίποτα. Και επειδή δεν θα αντέξετε άλλο παραπάνω από την σωματική κούραση πρέπει να κάνετε λίγο ρέγουλο. Ζητήστε βοήθεια από ανθρώπους που έχετε δίπλα σας για να τα καταφέρετε όλα και στο χρόνο τους. Επίσης μην τρελένεστε εάν δεν τα προλάβετε όλα. Και η Παρασκευή είναι μια καλή ημέρα για να το καταφέρετε. Μην πιάσετε ψιλή κουβέντα με το γκομενάκι γιατί δεν σας βλέπω καλά. Βλέπω να πιάνεστε τρέσα με τρέσα.