ΖΥΓΟΣ
Ευκαιρίες έρχονται ξανά στο προσκήνιο μικρά μου και αγαπημένα αλλά κάτι πρέπει να κάνετε με την όρασή σας γιατί δεν βλέπετε τίποτα μπροστά σας. Παρεξηγήσεις θα υπάρξουν εάν δεν τελειώσετε με τις εκκρεμότητές σας και θα τα ακούσετε σοβαρά. Μην αποφασίσετε να κάνετε επενδύσεις και προσέξτε τα χρήματά σας. Αισθηματικά θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφα, αλλά πολύ όμορφα όμως. Φτου σας γιατί ζηλεύουμε κιόλας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ενέργειά σας είναι στο ζενίθ και για αυτό αφήστε τον ρημαδιασμένο καναπέ και τρέξτε να κάνετε τα πράγματα που πρέπει και να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Αφήστε όμως τα βαρετά που κάνετε συνήθως και ζήστε όπως θα θέλατε αρκεί να επιλέξετε τη ζωή και όχι τη ζωούλα. Εάν αφήσετε τους εγωισμούς και λάβετε τη βοήθειά κάποιων τότε θα λυθούν όλα. Πρέπει να καλμάρετε λίγο με τη σχέση σας γιατί έχετε πρήξει τον άνθρωπο με τη ζήλια σας. Μαζευτείτε λιγάκι ντε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλές εκπλήξεις έρχονται την Πέμπτη και θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ευκαιρίες που θα σας ανοίξουν νέες προοπτικές στη ζωή σας. Μην βιάζεστε όμως και μου τα κάνετε σαλάτα. Για αυτό πειθαρχία και μόνο οργάνωση μην τα πάρω με εσάς. Τα αισθηματικά σας είναι το talk of the town αυτή την περίοδο μιας και έχετε πολύ πέραση βρε παιδιά. Μπράβο και πάλι μπράβο αλλά μην καβαλήσετε το καλάμι. Οι δεσμευμένοι απολαύστε τη ζεστασιά του σπιτιού και φρόνιμα με τα άλλα που κάνετε γιατί θα σας πάρουν χαμπάρι.