ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχετε απέναντι σας τέτοιες συμπεριφορές που θα σας σοκάρουν και θα σας απογοητεύσουν. Πριν τα πάρετε στο κρανίο ή πέσετε στο πάτωμα κλαίγοντας αναλογιστείτε εάν αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν τον καλύτερο σας εαυτό. Δεν τον αξίζουν λυπάμαι που σας το λέω. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας απέναντι στον σύντροφό σας γιατί κάποιες επιπόλαιες κινήσεις θα τον πληγώσουν. Δεν το αξίζει για αυτό να κινείστε πάντα με γνώμονα την ευτυχία του και εκείνος ξέρει να σας κάνει χαρούμενο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε να βλέπετε τα πάντα καθαρά και όχι σαν να φοράτε κυάλια. Πρέπει να αλλάξετε επιτέλους τροπάρι γιατί έτσι θα κάνετε μεγάλη χαζομάρα. Αποσυντονισμένοι είστε πλήρως ψυχικά και αυτό σας δημιουργεί σύγχυση. Πρέπει επιτέλους να σοβαρευτείτε και να αναζητήσετε λύσεις στα θέματά σας. Εάν δεν αλλάξετε τροπάρι με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει τότε τα πράγματα μην περιμένετε να δείτε προκοπή.

ΙΧΘΕΙΣ

Προσπεράστε βρε παιδάκια αυτά τα κολλήματα πια. Μα τι είστε πια; Τίποτις τυχαίοι! Αφήστε τους ανθρώπους να νομίζουν πως σας κοροιδεύουν και κοιτάξτε τη δική σας ζωή. Επαγγελματικά και οικονομικά έρχονται μπικικίνια πολλά το επόμενο διάστημα. Οπότε θα πάρετε και τον καναπέ που θέλατε για το σπίτι σας. Οι δεσμευμένοι πρέπει να μην ξεχνάτε να κάνετε και λίγο σεξ γιατί ο σύντροφός σας έχει διαρκώς παράπονα. Δεν θέλετε να γίνετε ξαφνικά τάρανδοι.