Ζώδια 2021

Ζώδια: Με την Αφροδίτη στον Ταύρο το ενδιαφέρον όλων επικεντρώνεται στις απολαύσεις υλικές και συναισθηματικές και θεωρείται βέβαιο πως θα υπάρξουν καλές οικονομικές ανάσες.

ΚΡΙΟΣ

H ημέρα σας καλεί να δώσετε χαρά και άνεση στη ζωή σας και να μην νευριάζετε με το παραμικρό που μπορεί να δημιουργήσει μία πιθανή παρεξήγηση ή ψιλομπερδέματα. Μπαίνεις σε μία διαδικασία αυτοκριτικής οπότε θα καταλάβεις ποιον έχεις αδικήσει έτσι ώστε να το διορθώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προβληματικές καταστάσεις δεν έχουν τελειωμό τελικά και εσείς παλεύετε με όση υπομονή σας έχει απομείνει μετά από όλα αυτά να τα βάλετε σε μία τάξη. Κοντοζυγώνει το πλήρωμα του χρόνου και τότε θα έρθει η λύτρωση για εσάς. Τακτοποιήστε πρώτα τα θέματα και αφήστε πίσω τα αισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Και εκεί που νομίζετε πως χάθηκαν όλα, έρχεται η Πέμπτη και εσείς νιώθετε αναζωογονημένοι μιας και θα λάβετε ειδήσεις και μηνύματα θαυμασμού. Ωστόσο, πρέπει να περιορίσετε λίγο τον έντονο συναισθηματισμό σας. Σας οδηγεί σε λάθος συμπεριφορές που μετά θα πληγωθείτε ακόμα περισσότερο.