Ζώδια

Ζώδια: Η Σελήνη μεταφέρθηκε στον Καρκίνο και προετοιμάζεται για την Έκλειψη με όλο τον κόσμο να έχει μία αίσθηση πως πρέπει να λύσει γρήγορα προβλήματα παρελθόντος και ζητήματα για να ηρεμήσει η ψυχή του.

ΚΡΙΟΣ

Η δυναμική σας μαζί με τα γεγονότα που θα φέρει η Πέμπτη θα εκτοξεύσει τη δυναμική σας και θα νιώσετε πως μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα. Και αυτό ισχύει. Θα εντυπωσιαστείτε και εσείς με τις επιδόσεις σας. Πιθανότητα να σου δοθεί η ευκαιρία μέσω μιας πρότασης να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη και θα δεχθείτε πολλές προτάσεις για έξοδο. Να το κάνετε γιατί δεν αποκλείεται σε μία τέτοια έξοδο να γνωρίσετε έναν άνθρωπο που θα σας μαγέψει και θα είναι ο έρωτας της ζωής σας. Τα οικονομικά θα πρέπει να τύχουν της προσοχής σας γιατί παραμένουν πιεσμένα πολυ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νιώθεις μεγάλη αισιοδοξία για τις αλλαγές που έρχονται στη ζωή σας, αλλά συγχρόνως τους δίνεται λανθασμένο νόημα γιατί δεν είστε ώριμοι ακόμα για αυτά που έρχονται. Φίλοι και γνωστοί είναι κοντά σας αλλά εσείς για κάποιο λόγο τους κρατάτε μακριά. Τα ερωτικά βάλλονται από την έκλειψη και τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.