ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα πρέπει άμεσα να αποφασίσετε να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας γιατί έτσι όπως λειτουργείτε μόνο να απωθείτε καταφέρνετε τον κόσμο. Από την άλλη οι δεσμευμένοι υπάρχει μεγάλο χάσμα στην επικοινωνία σας και όλο αυτό δεν αφήνει πολλά περιθώρια για βελτίωση. Πρόσεξε να έχεις καλύτερα οργανωμένα τα πράγματα στα επαγγελματικά σου για να μην πελαγώνετε.

ΛΕΩΝ

Η θετική ματιά είναι αυτή που θα σας σώσει από τις κακοτοπιές στα επαγγελματικά σας και εσείς το ξέρετε αυτό. Μην αφήνεσαι μόνο στη θετική ματιά και πάρτε πρωτοβουλίες για να βγείτε σταδιακά από το οικονομικό σας αδιέξοδο. Τα αισθηματικά σας είναι σε μία περίεργη φάση, αφού εσείς δεν είστε έτοιμοι να ενδώσετε σε έναν νέο έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νιώθετε έτοιμοι να σπάσετε τα δεσμά, να αφήσετε πίσω σας τις ευγένειες και να προχωρήσετε μπροστά σε νέους επιχειρηματικούς στόχους. Μην διστάσετε να περιμένετε ούτε λεπτό από το να διεκδικήσετε τα θέλω σας. Ήρθε η ώρα οι άλλοι να σας παρακαλούν. Τα αισθηματικά σας δεν χρειάζονται κάτι ιδιαίτερο γιατί πρέπει να αφήσετε τους άλλους να σας διεκδικήσουν.