ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα πρόσωπα και η οικογένειά σας προσπαθούν καιρό τώρα να σας δημιουργήσουν ένα φόνο προκειμένου να μείνετε κολλημένοι σε συντηρητικές ιδέες και απόψεις. Θα πρέπει να τους αφήσετε πίσω σε όλο αυτό και να επαναστατήσετε, να κυνηγήσετε τις ιδέες σας και μόνο τότε θα έρθει αυτό το σπουδαίο που σας αξίζει.  Αισθηματικά να είστε ανοιχτοί σε ανθρώπους μεγαλύτερους από εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφύγετε τυχόν παρεξηγήσεις και όλα θα πάνε καλά με την οικογένειά σας. Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσετε είναι πως μόνοι σας δημιουργείτε προβλήματα με την οικογένειά σας και η προκλητική σας συμπεριφορά. Οικονομικά τα πράγματα είναι κάπως στριμωγμένα αλλά με καλή διαχείριση θα μπουν σε όλα σε μία τάξη μέχρι το τέλος της χρονιάς. Συναισθηματική αστάθεια επικρατεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μαγικές είναι οι στιγμές που βιώνετε αφού έχετε καλούς φίλους και αυτοί θα σας δημιουργήσουν μία διάθεση ευφορίας. Οικονομικά έχετε κάνει πολλά έξοδα και πρέπει να μαζευτείτε εάν θέλετε να πληρώσετε τις υποχρεώσεις μέχρι τέλος του μήνα. Οικογενειακά τα προβλήματα παραμένουν αφού εσείς δεν μπορείτε να βάλετε σε τάξη τα μέλη. Αισθηματικά τα αίματα θα ανάψουν με την πρώτη συνάντηση που ίσως να έχετε.