ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μεγάλες ανατροπές έρχονται στην αισθηματική σας ζωή τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους. Οι δεσμευμένοι δεν αποκλείεται να μπείτε σε τρίτες επαφές που θα σας δημιουργήσουν μπελάδες όμως. Οι αδέσμευτοι θα ζήσουν έντονες ερωτικές στιγμές και δεν μπορούν να αποκλειστούν και πιθανές σχέσεις. Αποφύγετε να λέτε τα επαγγελματικά σας σχέδια παντού γιατί υπάρχουν καλοθελητές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μαζεύετε δυνάμεις για τα σπουδαία επαγγελματικά σχέδια που ακόμα δεν έχετε κατασταλάξει μέσα στο μυαλό σας, αλλά κοντοζυγώνει η ώρα. Οικονομικά τα πράγματα παραμένουν στριμωγμένα αλλά εσείς συνεχίζετε να κρατάτε ισορροπία. Μην αγχώνεστε και προετοιμαστείτε για το νέο έτος που θα είναι ακόμα πιο έντονα τα προβλήματα. Οικογενειακά παραμένουν τα προβλήματα.

ΙΧΘΥΣ

Ισχυρές οι αστρολογικές τάσεις της Πέμπτης για να υπάρξουν όμορφες ανατροπές και εκπλήξεις. Στην αρχή όλα αυτά θα σας ταράξουν αλλά μην αγχωθείτε γιατί στο τέλος της ημέρας θα είστε μέσα στην τρελή χαρά κυρίως στα επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Αισθηματικά τα θέματα που θα προκύψουν για τους αδέσμευτους θα σας ανεβάσουν τη διάθεση στα ύψη.