Σικάγο
Το εξάγωνο του Ηλίου στον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο βοηθά πολύ τα ζώδια και δημιουργούν όλες τις κατάλληλες προϋποθέσεις για όμορφες στιγμές.
ΚΡΙΟΣ

Πολλές είναι οι εκπλήξεις της ημέρας κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, όπου θα καταφέρετε επιτέλους να υλοποιήσετε ένα σχέδιο που παλεύατε αρκετό καιρό τώρα. Υπάρχει εκείνο το άτομο που θα σε βοηθήσει ειδικά εάν ανατρέξετε στο παρελθόν σας όχι το μακρινό. Αισθηματικά τα πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται καλύτερα μιας και θα σας φλερτάρουν έντονα. Τι άλλο θέλετε πια;

ΤΑΥΡΟΣ
Οι ευκαιρίες αρχίζουν και χτυπούν την πόρτα. Καταλαβαίνω ότι είστε σε πολύ φουρτουνιασμένη κατάσταση αλλά δώστε σημασία στα σοβαρά και μην ασχολείστε με καταστάσεις που πραγματικά δεν ταιριάζουν στο κύρος σας. Τώρα ειδικά είναι η ώρα που τα πράγματα αρχίζουν και παίρνουν μπροστά. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να αποφασίσουν εάν αξίζουν τέτοια συμπεριφορά. Όχι βέβαια. Στείλτε κόσμο στο σπίτι του.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα ευνοϊκή η Τετάρτη αφού ζητήματα που σας απασχολούσαν μέχρι πρότινος φαίνεται πως μπαίνουν σταδιακά σε μία σειρά και μάλιστα θα προκύψουν καλές ειδήσεις για τα οικονομικά σας που θα σας βγάλουν ένα βάρος από πάνω σας. Μην το πολυσκέφτεστε πάρα πολύ και προχωρήστε στη δράση. Με τη σχέση που έχετε θα πρέπει να βάλετε κάτω τα πράγματα και να μας ενημερώσετε και εμάς εάν είναι όντως σχέση.