ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανατροπές ξανά για εσάς κυρίως σε επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα, γεγονός όχι μόνο που σας έχει ξενερώσει αλλά σας προκαλεί αφάνταστο εκνευρισμό. Μην ταλαιπωρείστε άλλο με την ψυχή σας και προσπαθήστε να ηρεμήσετε. Κάνετε πια κακό στον εαυτό σας. Έχετε τη δυνατότητα μόλις ηρεμήσετε να τα τακτοποιήσετε όλα. Αισθηματικά που μυαλό για έρωτες αλλά δεν πάει έτσι αγαπημένοι μου και το ξέρετε αυτό.

ΛΕΩΝ

Πολύ ευχάριστα γεγονότα στα αισθηματικά σας αφου οι δεσμευμένοι νιώθουν πως αναζωπυρώνετε ο έρωτάς τους και οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν συναρπαστικές γνωριμίες. Κοινωνικά είστε στην καλύτερη φάση σας, αφού οι προτάσεις για εξόδους πέφτουν βροχή πια. Να κοιμάστε όμως και λίγο γιατί ο οργανισμός σας είναι κάπως ταλαιπωρημένος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θετικές σκέψεις πλημμυρίζουν το μυαλό σας και πλέον έχετε πάρει απόφαση να υλοποιήσετε τα σχέδια σας με κάθε τρόπο και με κάθε τίμημα. Ωστόσο, μην βγείτε στους δρόμους και τα ρημάξετε όλα. Κάντε πιο αργές κινήσεις και θα δείτε ότι η επιτυχία είναι απλά εκεί και σας περιμένει. Αισθηματικά το μέλλον της σχέσης σας είναι αισιόδοξο και δεν αποκλείεται να γίνει μία κουβέντα για επισημοποίηση.