ΖΥΓΟΣ

Υπάρχουν προοπτικές στη ζωή σου πολλές μάλιστα για να αλλάξεις όλα εκείνα που σε ενοχλούν, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρχετε κιόλας. Πρέπει οπωσδήποτε να ξεκουραστείτε γιατί ο οργανισμός σας είναι στα όρια της υπερκόπωσης. Αισθηματικά θα πρέπει να αποφασίσετε τι ακριβώς θέλετε και να μην διαιωνίζετε μία κατάσταση μόνο και μόνο για να μην είστε μόνοι σε αυτή τη ζωή. Τα καλύτερα έρχονται πάντως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αρκετά καλή ημέρα η Τετάρτη για εσάς αρκεί να ρίξετε τους τόνους με τους οικείους σας και να δείξετε πως σας νοιάζει το καλό όλων και δεν είστε επικριτικοί για να είστε. Ωστόσο, θα μπορέσετε να λύσετε άλλες εκκρεμότητές από το παρελθόν που σας στοίχειωναν. Αισθηματικά δεν αποκλείεται ένας τρικούβερτος καυγάς αλλά στη διάρκεια της ημέρας θα γίνουν όλα καλά και θα νιώθετε πιο ερωτευμένοι από ποτέ.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συνθήκες παραμένουν δύσκολες και εσείς παλεύετε να ανταποκριθείτε σε όλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Την Τετάρτη θα συνειδητοποιήσετε πως δεν μπορείτε να είστε καλοί σε όλα. Και αυτό θα σας δώσει μία ανάσα να αρχίσετε να λύνετε τις υποθέσεις σας μία μία με σύνεση και όχι έπαρση. Στα αισθηματικά λείπει η επικοινωνία με τον σύντροφό σας και οι αδέσμευτοι δεν λέτε αυτό που νιώθετε.